Pasta Point Spaghetteria

0 Opinie
Profesjonalny przedsiębiorca. Dowiedz się więcej w jaki sposób podzielona jest odpowiedzialność za zamówienia z Pyszne.pl

Nowości

  • Makaron Bekonage

    od 30,99 zł
    sos carbonara, 2x bekon, oliwki zielone, cebulka prażona
  • Makaron Vilaggio

    od 30,99 zł
    sos boloński, bekon, suszone pomidory, mozzarella, pikle, cebulka prażona
  • Makaron Drwala

    od 30,99 zł
    sos carbonara, 2x bekon, ser mozzarella, cebulka prażona
  • Makaron Drwala na ostro

    od 32,99 zł
    sos carbonara, 2x bekon, ser mozzarella, papryczki jalapeno, cebulka prażona

Business details

Pasta Point Spaghetteria
ppłk. Wacława Szadkowskiego 2A/5
01-493 Warszawa
Wyślij nam e-mail
Unijna platforma internetowego rozstrzygania sporów: https://ec.europa.eu/consumers/odr
Jesteśmy profesjonalnym przedsiębiorcą. Dowiedz się, jaki jest podział obowiązków wobec klienta między nami, a Pyszne.pl.

About

Katarzyna
niedziela, 02 marca 2025
Wspaniała nowość. Na pewno nie raz tu wrócimy. Makarony świetnej jakości i cudowne w smaku.
NATALIA
niedziela, 02 marca 2025
Makaron był w porządku, natomiast sosy nie do zjedzenia :( pomidorowy smakował jak koncentrat wyciganiety że słoika, carbonara jak z proszku. W daniach gdzie miałbym kurczak z sosem pomidorywn oraz w drugim z sosem szpinakowym długo musiał szukać mięsa!!!
Nicolas
czwartek, 27 lutego 2025
Sebastian
niedziela, 09 lutego 2025
Kamil
niedziela, 09 lutego 2025

A little bit about us

Do każdego dania został doliczony koszt ekologicznego opakowania w wysokości 2 zł.

Godziny dostawy

Poniedziałek
11:30 - 20:30
Wtorek
11:30 - 20:30
Środa
11:30 - 20:30
Czwartek
11:30 - 20:30
Piątek
11:30 - 20:30
Sobota
12:00 - 20:30
Niedziela
12:00 - 20:30

Business details

Pasta Point Spaghetteria
ppłk. Wacława Szadkowskiego 2A/5
01-493 Warszawa
Wyślij nam e-mail
Unijna platforma internetowego rozstrzygania sporów: https://ec.europa.eu/consumers/odr
Jesteśmy profesjonalnym przedsiębiorcą. Dowiedz się, jaki jest podział obowiązków wobec klienta między nami, a Pyszne.pl.